Thursday, May 23, 2013

PIONI ON PIONI ON PIONI

Pakollinen alkukesän pioniriemu! Bloggarilla on vähän samanlainen olo kuin muutaman päivän maljakossa olleilla lempikukilla: räjähtänyt ja haalistunut. Mutta eipä hätää! Elvytystoimet ovat käynnissä.


Lenkkeilyn ja terveyssmoothieiden lisäksi lisääntyneeseen vapaa-aikaan kuuluu erottamattomana osana kaunokirjallisuus. Kaksi kirja-hankintaa, jip jip! Mies halusi ostaa Jeffrey Eugenidesin uusimman, mikä on mahtavaa, koska tykkäsin kovasti Eugenidesin edellisestä, Middlesex-kirjasta. Saapa nähdä, miltä The Marriage Plot maistuu - arvosteluista päätellen ei ihan niin hyvältä kuin Middlesex. Noh, kassotaan, luetaan!


Toinen löytö oli vanhojen kirjojen alehyllystä bongattu Patricia Dunckerin teos Hallucinating Foucault, jonka olen lukenut noin kymmenen vuotta sitten suomeksi (nimellä Houreissa Foucault). Pidin siitä silloin todella paljon, ja nyt jännittää, pidänkö enää. Entä jos se ei olekaan niin hyvä kuin muistan? Kääk! En kuitenkaan malta olla lukematta sitä.

Kumman lukisi ensiksi? En osaa päättää! Maltoin sentään jättää kirjakaupan hyllyyn viimeisimmän Jo Nesbø -käännöksen. Etsivä Harry Hole on nimittäin minulle lentokoneseuraa. Seuraavalla lentomatkalla olemme taas yhdessä, minä ja Harry.

4 comments:

Sussu said...

Pionit on ihania!

Tervetuloa bäk!

Polly Biscuit said...

Jesjes, onpas kivaa olla bäk ja kirjoitella! Juhuu!

Peeta said...

Ihana kuva pioneista <3

Polly Biscuit said...

Pionit on parhautta!