Tuesday, June 25, 2013

ARSENAALI

Ilman vasemmanpuoleisia ei ole ulos menemistä.Aurinko tuntuu olevan taas todella polttava. Olimme lauantaina pari tuntia iltapäivällä rannalla, ja olin lotrannut huolella SPF70-voidetta ihoon (hattu pysyi myös tiukasti päässä), mutta silti kasvoihin ilmestyi pieni päivetys. Rypyt! Pigmenttiläiskät! Aargh!

Rusketuksesta en pahemmin piittaa, mutta itseruskettava on nyt kaivettu kaapin kätköistä käyttöön piiitkän tauon jälkeen. Tulevana viikonloppuna on nimittäin tiedossa kavereiden häät, joihin on tempaistava mekkonen päälle, ja koivet ovat tietenkin perinteisen kalkkunanväriset. Kun viime kesänä löysin pyjamahousujen päiväkäytön ilot, ei mekkoja tai shortseja ole sen koommin tämän tytön päällä näkynyt kuumillakaan keleillä, paitsi urheillessa. Shortseja siis. Ei mekkoja.

Aurinko käräyttää helposti esimerkiksi varomattoman pölvästin korvalehdet ja rinnan (ai miten niin kokemusta? köh), mutta yksi asia on varma: vaikka jatkuvasti lenkkeilen ulkona auringonpaisteessa shortsit jalassa, ei väri tartu sääriin, ei sitten millään. Reisissä näkyy pieni rusketusraja, mutta polvista alaspäin valkoista, valkoista, valkoista. Noh, purkistahan sitä väriä saa. Kuvassa oikealla oleva asteittain ruskettava Jergens on idioottivarma ja halpa. Pelkään niitä kerrasta ruskeaksi -voiteita, saisin nillä aivan varmasti aikaiseksi vain raidallisen ja läikkäisen oranssin kukerruksen.

Ja luin muuten jostain, että naisilla yleisin paikka ihosyövälle on sääri. Että ihan mielellään lätkin tätä mönjää koipiin ja kestän sen kamalan itseruskettavan löyhkän. Eilen lusin ensimmäisen hajupäivän - toinen vielä, ja säärissä on häidenkestävä päivetys. On se vaan ihmeellistä. Kauan eläköön kosmetiikka, kemia ja vippaskonsti!

No comments: