Sunday, December 23, 2012

KLISEET TOIMII


Eli vanha kunnon “jouluvalot peilin ympärillä”. Kolme dollaria ja roppakaupalla hyvää mieltä! Heti tuli kauhea himo ostaa lisää ja ripustella valoja muuallekin. Esimerkiksi kylppärissä ne toimisivat oivasti. Kosteuden yhdistäminen sähkölaitteeseen mietityttää kuitenkin sen verran, että ehkä idean on parempi antaa olla. Toisaalta, kylppärin peilin ympärillä ne olisivat niiiiiiin hienot. Mutta... onko sähköteloitus iltapesulla kuitenkaan sen arvoista...?


Peilistä kurkkaavat makuuhuoneen seinäloikoilijat, unelmoijat, muusat: Man Rayn Kiki ja David Hockneyn Peter.

Jouluvalojen myötä Sunshine Recorder toivottaa erinomaisen rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille! Minä yritän ehkä vielä ehtiä Ikeaan jossain välissä ostamaan glögiä ja pipareita.

7 comments:

Hottentotti said...

Onpas kiva kuva! Erilaisia syvyyksiä. Noi keijuvalot himottaa muakin. Ripustelin pitkän rimpsun kuistille, huvimajassa ne näyttäisivät varmaan myös eri kivoilta. Ehkä ulkokäyttöön suunniteltuja valoja vois harkita sinne vessaankin? Kestävät ehkä hiukan roiskeita?

Polly Biscuit said...

Joo mä oon myös erityisen tyytyväinen kolmesta eri värilämpötilasta tässä kuvassa. Jiihaa!

Mä kans mietin et jos ulkovalot kestäis kosteutta, mut on se silti aika kuumottavaa. En tiiä uskallanko...

Anonymous said...

Eikös jotkut ulkokäyttöön soveltuvat valot sopisi myös kylpyhuoneeseen kun niissä on lain vaatima kosteussuojaus? Mutta sitä taas en tiedä onko se riittävä suojaus kylpyhuoneeseen...

Polly Biscuit said...

Joo kyllähän sellaiset ulkovalot varmaan kestäis kaikenlaista... Mua hirvittää eniten se, että pistorasia on aika lähellä lavuaaria. Ja sit monissa noissa täkäläisissä valoissa on toisessa päässä "pistorasia", siis niin että niitä valoja voi laittaa monta sarjaan. Sitä ei ole siis varsinaisesti mitenkään "suljettu", ainakaan mun mielestä mitenkään kauheen turvallisen näköisesti vaikka olis kuinka ulkovaloa. Se pää pitäis sit just kans kiinnittää johonkin, ja entäs jos sinne kertyy kosteutta ja ja ja...

Ehkä suurimmat epäilyt kuitenkin vielä aiheuttaa nää täkäläiset sähkösysteemit, kun ne tuntuu niin jotenkin heppoisilta. Kaikki töpselitkin on ihan rimpuloita ja roikkuu puolittain ulkona pistorasioista. Semmosen sijoittaminen vesipisteen läheisyyteen vaan jotenkin tökkii... Taikka sitten olen vaan varmistelufriikki ja pelkuri, ja joku muu olisi jo nauttinut ihanista valoista kylppärissä vaikka kuinka pitkään.

Anonymous said...

Ah, en tajunnut ottaa huomioon sähköjärjestelmän halua elää jännittävää elämää. Ymmärrän huolesi. Itse joskus ihastelin lontoossa hostellin muutamaa ulkopistorasiaa jotka sijaitsivat ihanasti reilusti vuotavan räystään alla. Ketään paikallista se ei näyttänyt haittaavan ja meidän huoneesta oli lyhyt matka uloskäynnille.

Polly Biscuit said...

Tuli muuten noista kaiken maailman sähkösysteemeistä mieleen SÄHKÖSUIHKUT! Itse tutustuin niihin Intiassa. Oli kyllä yliturvallisuuteen tottuneella pohjoismaalaisella vähän nihkee fiilis aina suihkussa käydessä. Jestas. Siis tähän tyyliin:

http://www.andrew-white.org/2009/09/travelling-101-1-electric-shower.html

Anonymous said...

Pelotti jo pelkkä suihkusta lukeminen.