Thursday, December 27, 2012

LAITE


Mies sai töistä joululahjaksi telakointiasema-mölytoosan. Lahja tuli ihan yllättäen eräänä päivänä postimiehen mukana. Ihmettelimme yhdessä valkoista laatikkoa, josta ei voinut päätellä yhtään, mitä sen sisällä on, ja mies totesi tyynesti, että avaa sen vasta illalla. Mitähäh? Minä olin tietenkin että AVAA SE NYT HEMMETTI, mutta ei. En voi ymmärtää tuollaista tuskan pitkittämistä.Noh, paketin avaamisen jälkeen totesin ensin, että minähän en musiikkia kuuntele tuollaisesta mistä lie pömpelistä. Ja rumakin on kuin mikäkin. Yllättäen pömpeli on kuitenkin osoittautunut oivaksi “keittiöradioksi” ja sitä tulee käytettyä melko paljon. Kaikkeen tottuu näköjään.

Ja puhelin latautuu samalla kun kuuntelee musaa! On se vaan kätevä. Kuulenko jo kelkan kääntyvän? Kraaaaaah....

PS. Kuka tunnistaa soimassa olevan, vuonna 1997 ilmestyneen levyn? Edelleen täyttä timanttia!

2 comments:

Hottentotti said...

Ohhoh, Jimi Tenor! Pitääkin kaivaa kaapin kätköistä levy kuunteluun! Yritin jossain vaiheessa tutustua miehen uudempaan tuotantoon, mutta jotenki se ei vaan kolahtanu.

Seuraavaksi voittekin sitten yhteistuumin tutustua Clas Ohlsonin mittaviin valikoimiin, sieltä löytyy kaikenlaista kivaa ja kätevää kodin elektroniikkaa! Heh heh.

Polly Biscuit said...

Aikauheeta, kodin elektroniikkaa! Siis sellaista "en tiennyt tarvitsevani tätä, mutta nyt elämäni on parempaa" -osastoa?

Joo ei mullekaan oikeen Tenorin uudempi kama iskeny, mutta pitäis tietty kyllä antaa aina mahdollisuus. Ehkä pitää vielä yrittää. Toi levy on kyllä kova!