Saturday, December 29, 2012

EI MENNY

...ihan niinku Strömsössä. Meuhkasin vähän aikaa sitten, kuinka kuivakukat olisivat kiva lisä sisustukseen, ja että hortensiat kuivuvat hyvännnäköisiksi. Nooh:Ripustin hortensiat kuivumaan, ja ne näyttivätkin hetken ihan lupaavilta. Olin varsin tyytyväinen itseeni. Ai sisustus- ja DIY-projekti? Kaikki hoituu! Henkselit paukkuu!

Ja lopputulos:
Jep. No se siitä sitten. Ehkä ostan vaikka kimpun valmiiksi kuivattua laventelia tai jotain.

3 comments:

Hottentotti said...

Hihihihih

Rimpsukaisa said...

Törmäsin Suvin blogin kautta tänne :) Oon kuivattanut syyshortensiaa puolivahingossa ihan vaan maljakossa,ensin vähän vettä pohjalle,antaa sen haihtua eli unohtaa lisätä ja kukat kuivuu kauniin värisiksi eikä karise.Syyshortensialle ainakin toimii tämä maljakkoon unohtaminen :)

Polly Biscuit said...

Hei kiva kun eksyit tänne mun piskuiseen blogiini!

Hmm, syyshortensia...? Meidän lähisupermarketissa ei ole kuin tuota onnettomasti kuivunutta hortensialajiketta (mikä sitten ikinä onkaan), mutta sellaisia puskamaisia versioita olisi varmaankin joidenkin pihoilla. Ainakin lyhyen googlettamisen perusteella tuntuisi olevan suosittu pihakasvi jenkeissä. Jos kävisi sikamaisesti taittamassa pari oksaa jostain mukaan? Luulen myös, että mä pidin noita kukkia vähän liian kauan maljakossa ennen kuivattamista. Testaan seuraavaksi jotain jämäkämmän tuntuista versiota! Enkä ripustele mihinkään vaan jätän kuivumaan maljakkoon... Kiitos vinkistä!