Tuesday, January 1, 2013

UUSI VUOSI JA UUSI KALENTERI


Nyt kun on talvi ja sataa eikä joka päivä paista aurinko, pitää kuunnella tunnelmallista (=masentavaa) musiikkia, kuten Beckin Sea Change -albumia. Jos ei sen avulla pysy siipi maassa niin sitten ei minkään.

Vuodenvaihteessa alkaa myös kalenterituska. Yritin siirtyä kalentereissa digiaikaan, mutta vuoden yritettyäni totesin, että kyllä se paperinen versio on pakko olla sekä seinällä että taskussa, jos haluaa pitää elämänsä jotenkin kasassa. Viime vuonna tajusin liian myöhään Cats let nothing darken their roar -kalenterin hienouden (oli tietenkin kaikkialta loppuunmyyty) ja kiroilin itsekseni sitä, että olin samoin tein tänne muutettuani tipahtanut ulkopuolelle kaikesta ns. kivasta Suomessa. Ei ollut hienoa kalenteria. Hmmmphngghprkl.

Minä HALUSIN oman kissakalenterini. Tajusin hetkeni koittaneen, kun siskoni perheineen oli tulossa kylään Los Angelesiin ennen joulua. Tilasin vuoden 2013 kalenterin, ja parahin siskoni kuskasi sen mukanaan Kaliforniaan. Voi elämä tätä riemua!


Nyt kalenteri komeilee paraatipaikalla pelottavan kaasulämmittimen ja äärettömän ruman lämpötilansäätimen välissä. Kyllä kelpaa. Kalenteri on tietysti ihan vanhaa kamaa Suomessa (kaikki on siellä nyt ihan että hohhoijaa, tää on niin nähty), mutta täällä se on hitti. “Oooh wooow, soookhuul!”

Ah, miten palkitsevaa. Ja onhan tuo kalenteri hieno. Oujeah! Ikinä en enää unohda yhtään menoa. Koskaan. Missään. En varmana.

PS. Kuvassa on myös toinen uusi tulokas: kasvi! Ihkaelävä! Siitä lisää myöhemmin.

No comments: