No niin, ruokapostaus! Ensimmäisen
ruokakuvan kunnian saa tölkkihernekeitto. Kulhossa oleva tavara ei
näytä lainkaan samalta kuin tölkin kyljessä oleva houkutteleva
soppa. Täällä ei kuitenkaan lue kuvan vieressä “tarjoiluehdotus”
kuten Suomessa. Minua on huijattu!
Tässä reippaasti pippuroidussa
luomukasvishernarissa ja dijon-sinapissa on varsin erilainen vääntö
kuin kotimaisessa hernekeitossa, mutta yhdistelmä maittaa
erinomaisesti näin sateisen ja viileän torstain kunniaksi.
Purkillisen tuota kun vetää naamariin niin taas jaksaa!
Olen myös miettinyt sitä, kuka nuo
herneet oikein halkaisee. Tämä keittohan on nimeltään
“halkaistujen herneiden keitto”, joten jotenkin ne on halkaistu.
Tuskin kukaan niitä veitsen kanssa yksitellen halkoo? Joku masiina
siihen on, mutta minkälainen?
PS. Ei oo pannaria. Snif.
3 comments:
Näyttääpä tosiaan enemmänkin sosekeitolta kuin perinteiseltä hernarilta. Ja miksi ne herneet on pitänyt puolittaa?! Mitkä noi patakintaat muuten on? Tahtoo!
Herneiden puolitus on mysteeri. Patakintaat on kotoisasti Marimekon, viime reissulla poistolaarista noukittu!
Ja hei jee, aurinkoäänittimen eka kommentti! Jihuu!
Post a Comment