Wednesday, January 2, 2013

DOS GARDENIAS (por la mañana)


Dos gardenias para ti
Con ellas quiero decir
Te quiero, te adoro, mi vida.
Ponles toda tu atención
Porque son tu corazón y el mío.


Dos gardenias para ti
Que tendrán todo el calor de un beso
De esos besos que te di
Y que jamás encontraras
En el calor de otro querer.


A tu lado vivirán y te hablarán
Como cuando estás conmigo
Y hasta creerás
Que te dirán te quiero


Pero si un atardecer
Las gardenias de mi amor se mueren
Es porque han adivinado
Que tu amor se ha marchitado
Porque existe otro quererVuoden ensimmäinen arkiaamu ja runollinen fiilis kaihtimien läpi siivilöityvästä auringonvalosta. Soundtrackina kahvi, smoothie ja Buena Vista Social Club.

5 comments:

Sussu said...

Ooooh tämä oli hienoakin hienompi postaus, kuin pieni taideteos. Tuli hyvä mieli, kiitos!

Uiske said...

Tämä aurinkoinen postaus piristi minunkin (flunssaista) aamupäivääni kerallaan kaunis biisi Kahdesta keisarinkukasta (jonka hiukkasen tylsistyneenä makoiluun käänsin itselleni aikani kuluksi taannoisen portugalin kielikylvyn espanjamausteisissa jälkimainigeissa)(...)

Polly Biscuit said...

Sussu ja Uiske, kiitos! Kiva kuulla että fiilis välittyi sinne ruudun toiselle puolellekin. Kyllä tää on huippua tää bloggaaminen, kun on ikään kuin joku syy kuvata valonsäteitä ja toi biisikin on niin sairaan hyvä ja Ibrahim Ferrerin ääni kuin samettia... Aaah.

tuija said...

Mukavan valoisa blogi, kivoja kuvia ja tässä mun hyvin pitkäaikainen suosikkikappaleeni. Lukaisin jo läpikin ja kirjoita vaan leikkokukista jos siltä tuntuu, luen kyllä. Minäkin kuvaan risuja ja ojia aina silloin kun siltä tuntuu :)

Polly Biscuit said...

Hei Tuija! Kiva kun löysit tänne! Onpas sulla ihanat hurtat ja oi noita metsämaisemia... Oikeen tunnen keuhkoissani raikkaan ilman, jota vaille täällä aina jää.

Heh, joku niissä kukissa on kyllä. Ne kiinnostaa mua myös siksi, että viherpeukalo on keskellä kämmentä, ja uuden oppiminen on älyttömän kivaa!