Thursday, January 31, 2013

KALIFORNIAN VÄRIT, OSA 2Eihän siitä mihinkään pääse. Mieli ottaa vaikutteita näkemästään. Pastellinsininen ja -vihreä kotitalo, kirkkaansininen taivas, oranssina ja vaaleanpunaisena loistavat auringonlaskut, värikkäät seinämaalaukset ja kukkivat pensaat syöpyvät aivopoimuihin ja purskahtavat sieltä sisustus- ja vaatehankintoina.

Urban Outfittersin alelaarista ongitut lempisandaalit ja kylppärin matto vetelevät jo viimeisiään - olisi pitänyt totella itse kehittämääni sääntöä siitä, että jos joku käyttötavara on hyvä ja edullinen, sitä pitää aina ostaa kaksin kappalein. Kaksi teepaitaa, kahdet rintsikat, kahdet mustat pillifarkut, kahdet sandaalit, kaksi mattoa.

Katsoithan myös osan 1?

2 comments:

stellagee said...

mikä siinä muuten on, että lempiasian hyvyyteen ja siihe, että olisi pitänyt ostaa kaksi kappalein, herää aina sitten, kun sesonki on vaihtunut tai ainakin "klassikkotuotetta" on uudistettu/päivitetty/parannettu/kehitetty juuri sopivasti?

kylppärin matto on ihana...

Polly Biscuit said...

Kyllä! Sen tajuaa aina liian myöhään. Ja kun ajattelee, ettei TÄMÄ tuote nyt ainakaan muutu (koska on jo täydellinen), sitä "päivitetään". T-paidan materiaali muuttuu, kosteusvoide uudistuu, vakiokampaaja vaihtaa uraa ja ryhtyy verhoilijaksi (tästä olen edelleen katkera), rintsikkamalli olikin vain sesonkituote.

Kiitos kiitos, tykkään matosta kovasti! Harmi, että se haalistuu kovaa vauhtia ja kovin epätasaisesti. Aion pitää sitä kyllä käytössä niin kauan kun se vaan suinkin on siedettävän näköinen, koska eihän samanlaista enää ole TIETENKÄÄN myynnissä...