Friday, January 25, 2013

KAFFIA JA HELSINKI-POPPIA

Kahvikokeilut jatkuvat! Kun kerran tutusta Intelligentsia-linjasta poikettiin, niin jatketaan nyt sitten kunnolla sivupoluille! Tällä kertaa nappasin mukaan Cafecito Organicosta uutta kahvia viimeisiä vetelevän Dandyn tilalle.Poltin suuni hörpätessäni innoissani uutta kahvia aamulla, joten on paha sanoa, onko siinä joku hieno sivumaku, kuten edellisessä testikahvissa. En pahemmin maista nyt mitään. Mutta pussi, jonka kyljessä on surffitukkainen ja havajipaitainen kuolema, ei voi pitää sisällään muuta kuin hyvää kahvia!

Siirryin hiljattain myös soijamaidosta perinteisemmän half&halfin käyttäjäksi. Puolet maitoa ja puolet kermaa - siihen kun tottuu, ei litkumaisiin maidonkorvikkeisiin saatika rasvattomaan ole paluuta. Ah! Suosin luomua, erityisesti täällä geenimuuntelun ihmemaassa, koska juon mieluusti maitoni kasvuhormoni-, antibiootti- ja geenirehuvapaana. Geenimuuntelu on asia, joka saa mut kiihtymään äkkiä, joten antaa aiheen olla, ettei paasaus lähde vanttuusta...

Muki on World Design Capital -vuoden myötä tehty Helsinki 2012 -muki, joka on mukavan sympaattinen ja kotoisa täällä kaukana. Helsinki rocks, sanon mä!

Helsingin kunniaksi täytyy tietenkin kuunnella klassikko vuodelta 1996. Tämä biisi tuo mieleen aikakauden, jolloin meininki muuttui tunkkaisesta kiinnostavaksi... Tuntui siltä, että silloin Helsingistä tuli jotenkin... parempi, vaikka todennäköisesti kyseessä oli ainoastaan oma elämäntilanteeni ja siirtymiseni teinistä "nuoreksi aikuiseksi" tai jotain. Joka tapauksessa, hyviä muistoja!

Biisi taisi olla Olli Saarelan ohjaaman Bad Luck Love -leffan soundtrackillakin, ainakin videosta päätellen. Oli muistaakseni ihan kelpo raina, vaikkakin ohjaajalleen tyypillisesti testosteronia, sentimentoa ja testosteronisentimentoa* ei leffasta puuttunut. Mutta eikö tästä biisistä ollut joku paikallisjunavideokin? Hmm...?

*Nyt muuten synnytin sanan, jota tavatessa saa olla kieli keskellä suuta.


Ja sehän on taas viikonloppu, jiihaa!

4 comments:

Peeta said...

Jee tulin sanoo et sul on hyvä blogi, kirjotat niin kivasti! Ja nykyisenä kalliolaisena jutut osuu mukavasti yksiin välillä :) Mulla on kans toi sama muki.

Ps. saanko sanoa että toi sanatunnistusjuttu kannattaa ottaa pois kommentoinnista, siitä ei oo ku haittaa! ei mulle ainakaan tuu pahemmin roskakommentteja, ja niiden poistaminen on helpompaa ku noiden perkeleen suttusten kirjaimien ja numeroiden tihrustaminen :D

Polly Biscuit said...

Hei kiitos kiitos, kiva kuulla! On kyllä hauskaa lukea sun blogista Kallio-kuulumisia - se uusi Sandro vaikuttaa käymisen arvoiselta paikalta, seuraavan kerran kun olen Helsingissä. Alppikulmakin on kiinnostava, ja sit on joku uusi asiallinen kahvipaikkakin Sävyn lisäksi? Johan siellä tapahtuu! Pitäis muuten varmaan jaksaa itsekin enemmän kameran kanssa naapurustoon... Kivoja paikkoja riittäis mutta mä en ikinä muista ottaa kameraa mukaan!

Joo hei hyvä kun sanoit tosta sanatunnistuksesta, mä inhoan kans niiden tihrustamista kun kommentoi. Otin sen pois. Tuskinpa tänne mitään kommenttirobotteja eksyy, hah... Tai no nyt kun sanon näin, niin hetikohta on tuhat roskakommenttia jonossa...

Sussu said...

Olli Saarelan elokuva jonka tekemiseen ei osallistunut yhtäkään ihmistä joka olisi elämässään rullannut jointin. Siitä rullauskohtauksesta päätellen. Meidän mutsikin on katu-uskottavampi.

Polly Biscuit said...

Haha! Sun mutsin olis selkeesti pitänyt olla Bad Luck Lovessa. Täytyy kyllä sanoa, etten ole tainnut nähdä tuota leffaa sitten sen ainoan katsomiskerran, kun kävin sen aikanaan teatterissa mulkoilemassa. On myös hyvin mahdollista, että aika on kullannut muistot...