Tuesday, January 8, 2013

KEHITYS KEHITTYY

Otsikko oli vanhan äidinkielenopettajani esimerkki lausehirvityksestä, joka ei tarkoita mitään. Vai oliko esimerkki sittenkin peräisin historianopettajaltani, jota Katajanokan Keisariksikin nimitettiin? Joka tapauksessa, lause iskostettiin päähäni, ja olen käyttänyt sitä antaumuksella siitä asti.

Sunshine Recorder pysyttelee kynsin ja hampain kiinni nykyajassa ja on täten Facebookissa. Like/tykkää-nappula löytyy sivupalkista. Ajattelin mahdollisesti pistää tuonne FB:n puolelle jotain kännykkänäpsyjä ja muuta pikkusälää, joka ei ehkä ole ihan postauksen arvoista. Olisiko se jees? Tuohon sivupalkkiin sain vihdoinkin myös värkättyä linkit blogilistalla ja bloglovinissa seuraamista varten. Jäsenet päätyivät myös siihen rimpsun jatkoksi seikkailtuaan välillä sivun alalaidassa ja kadoksissakin oltuaan.

Unohtuiko vielä jotain? Toimivatko linkit?

Henkilö pitää kahvitaukoa eli taistelee Bloggerin kanssa ja ihastelee lahjaksi saatua fondue-settiä.

Yllätyksenä tuli muuten se, että FB-sivun admin-rooli ei anna oikeutta nähdä, ketkä sivusta ovat tykänneet kavereideni lisäksi. Auuugh, uteliaisuuteni ei tyydyty! Noh, omia kavereitani tykkääjissä on tällä hetkellä 86%. Kyllä, laskin prosenttiluvun itse. Kyllä, piti googlata kuinka laskutoimitus tehdään. En muistanut sitten alkuunkaan, pää löi täysin tyhjää. Nyt ei olisi vanha matematiikanopettajani mielissään. Tätä opettajaa kutsuttiin muuten Kaasuksi. Minulla oli myös opinto-ohjaaja, jonka lempinimi oli Tyrä. Sillä lailla.

Hatunnosto kaikille peruskoulun ja lukion opettajille: olette uskomattomia. Minä en kestäisi hommassa päivääkään.

4 comments:

Sussu said...

Onkse vaikeeta? Se Facebookiin laittaminen? Joku ehdotti sitä mulle, mutta ahistaa jos tulee tuntikaupalla säätöä sitten.

Sussu said...
This comment has been removed by the author.
Polly Biscuit said...

Ei oo vaikeeta, itse asiassa jos olisin löytäny heti nää ohjesivut, olisin säästynyt päänsäryiltä:

http://helplogger.blogspot.com/2012/03/how-to-create-facebook-fan-page-for.html

http://helplogger.blogspot.com/2012/03/how-to-add-facebook-like-box-to-blogger.html

Näin ikkään!

Hottentotti said...

Kyllä! Facebook-linkitys on hyvä itseni kaltaisille henkilöille, jotka eivät käytä listoja blogien seuraamiseen. Ja lisänäpsyjä on aina kiva katsella.

Lukion äidinkielenopettajani oli ihana vanha slipoveriherrasmies, jonka henki haisi kuolemalle ja jonka lempinimi oli Rusina. Sydän ja hymiö!